Blogger i2 Sahabat ku

Assalamualaikum..

wow... ada segment lagi lah... 
jom join!!.. 
mana tau boleh jadi fofular..
**fofular sangat.. haha..

segment blogger itu sahabatku..
penganjur segment : Ceritera Ahmad l Bukan cincai

Tarikh tutup: 28 Feb 2013


Cara-cara:
  • Buat 1 entri tajuk “Segmen Blogger i2 Sahabat ku”
  • Tempek gambar tu kat entri korang
  • Linkkan ke entri ni. 
  • Folow blog buruk ni. Tak follow pun takpe aku tak paksa..
  • Link kan entri korang kat ruangan komen.. Mudah bukan.. Jom join tarikh tutup penyertaan 28 Feb 2013..



Kelebihan Join Segmen ni:

  • Siapa yang join secara automatic masuk dalam bloglist penganjur sepanjang tahun 2013
  • Trafik blog akan meningkat
  • Follower semakin bertambah
  • Kenalan blogger semakin ramai
  • Perkongsian antara blogger dengan blogger.

meh like fanpage saya..

7 chit chat:

Rahmad Mat said...

Thanks sbb sudi join..

Salam Perkenalan dari saya kepada sahabat blogger

Senarai sahabat blogger boleh lihat kt link bawah ni..
Kat Sini

fara tyqa said...

singgah sini dr segmen yg same .
done follow sini .

http://daxkechixsonly.blogspot.com/2013/01/segmen-blogger-i2-sahabat-ku_30.html

Budak Kampung said...

penat iman kayuh speda
tumpang letak speda kat tiang sini ek

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-blogger-i2-sahabat-ku.html

kisah si dairy said...

Dari segmen yang same
jemput singgah di sini
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/02/segmen-blogger-i2-sahabat-ku.html

Arita Atira said...

Salam perkenalan...Dari Segman yang sama..Done Follow Here..Follow Me Back Ye.. TQ :-)

http://tirasigigiarnab.blogspot.com/2013/02/segmen-blogger-i2-sahabat-ku.html

nur baiyah said...

terlambat update:)
papepun, dari segmen sama jgk..
http://nurbaiyah86.blogspot.com/2013/02/segmen-blogger-i2-sahabat-ku.html
bytheway, nice blog n salam perkenalan :)

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-blogger-i2-sahabat-ku.html


up