Photo Contest : Be Yourself ! by Hanna Nabiella

Assalamualaikum..

Join Contest lagi?? hehe..
Join je la.. selagi ada masa terluang.. hehe

Klik gambar bunny yang comel untuk ke blog penganjur..

 syarat-syaratnya sangat mudah!!
sebab i have a lot of pictures!! haha..


Gambar ni shoot kat kampung nenek di Sungai Besar, Selangor..
Sawah yang sangat hijau dan lapang.. 
Seluas pemandangan, terasa tenang dijiwa..

Ni, anak comel saya=)
Si rambut kerinting,
yang pandai posing.. 


Payah sangat nak tidur, Sekali nenek dia ikat dalam buai, terus lena dibuai mimpi
Dikaulah inspirasi hidupku.. Mendodoimu satu anugerah.. Menyayangimu satu tanggungjawab yang akan digalas hingga ke akhirnya.. 



Besar kan buku ni..
Membaca jambatan ilmu.. Membaca membawa kepada kejayaan sesebuah masyarakat dan negara..


Oke, sekian..
Harap boleh la menang Contest ni =) hihi

8 chit chat:

Hanna Nabiella said...

alalal. comey nye dy kena ikat..huhuh :3
amboihh, besor buku. larat bace?kah3 xD
btw, thnks alot sbb sudi join contest hanna ^^

jom blogwalking dengan peserta2 lain :)
http://www.farhanabiella.my/2012/12/senarai-peserta-photo-contest-be.html

umizue said...

haha.. tq hanna sudi menjenguk post saya.. hihik.. saya ada ubah caption sikit.. lebih cantik sikit la caption dari sebelum ni yang main hentam je..hihi..

Diana Aziz said...

Salam... Thanks terjah blog sy...
Sy terjah blog awk pulak.. :)

NurSyafinaz said...

hey there :D Bw here , dr contest yg sama, jemput lawat blog saya pulak k :)http://chibbyabby.blogspot.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by.html

btw, gug luck :)

Cikgu Fikri said...

gmbr kedua tu..
serius comel!!!!!! :)

Mar Haini Abdul Rahim said...

nicee ^_^
follow cni & salam kenal dr segmen sama :)


http://mayesa-jcb.blogspot.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by-hanna.html

yaya said...

jenguk ur blog pulak dear. nice pics sume!! specially pic buku besar tu :) all the best dear :)

taty nadiah said...

hai akak, kunjungan dibalas. comey nya anak akak. heheh. gd luck ya. ^^


up