Shopping

Assalamualaikum..

Shopping!!.. best kan?? haha..
lagi-lagi hujung tahun ni..
banyak sangat sale nye.. banyak sangat RM nye??
oppss.. saya tak dapat bonus..
sedih
T.T

Saya hanya mampu temankan orang shopping aje..
nak tahu saya temankan siapa??
temankan si kecik ni lah..
haha.. meh layan gambar dia syok sangat bershopping..
lalala..
 dengan bakulnya.. haha.. 
dah sama besar dengan badan dia

apalah agak-agaknya dia nak shopping ni??
*sorry, gambar kabur sebab si kecik ni tak mau dok diam.. 

tengok tu.. ce teka dia pilih apa untuk masuk dalam bakul??
casing iPhone.. haha
lawak lawak.. 
orang keliling dok tengok je si kecik ni shopping..
saya just layankan aje lah.. hehe..

ok, sekian
^.^

2 chit chat:

fiza nurani said...

Haha lawak lawak si ainul ni.

umizue said...

haha.. bila nk join ainul shopping??


up